Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Percheziții

ro

31 May, 2024 14:01 299 Marime text
Nr. 12204 din 31 Mai 2024
 
 
 
PERCHEZIȚII DESFĂȘURATE ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA
 
       În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare, în municipiul Constanța, două mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Slobozia, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului 2021, un bărbat și o femeie, din municipiul Constanța, în vârstă de 51 de ani, ar fi emis certificate fictive de calificare profesională pentru meseria de bucătar, pe numele a două persoane din municipiul Slobozia.
Bărbatul, în calitate de bucătar de profesie, ar fi încasat contravaloarea sumelor de bani solicitate pentru certificatele emise, în timp ce femeia, secretară în cadrul unei instituții de învățământ superior ar fi emis certificatele fictive.
În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate bunuri și înscrisuri, respectiv trei telefoane utilizate de cele două persoane și documente utile cauzei, precum și agendele cu însemnări personale.
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii