Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reţinut doi bărbați din comuna Bordușani

ro

17 May, 2024 12:41 281 Marime text
Nr. 12192 din 17 Mai 2024
 
 
TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII IALOMIȚENI
 
 
 
La data de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reţinut doi bărbați din comuna Bordușani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și amenințarea .
 
În fapt, la data de 16 mai a.c, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Bordușani are loc o altercație între mai multe persoane.
 
Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au stabilit faptul că mai multe persoane ar fi fost agresate fizic și ar fi fost amenințate de doi tineri, în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Bordușani, pe fondul unui conflict spontan.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și amenințarea.
 
În urma probatoriului administrat, astăzi, 17 mai a.c., au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere doi tineri de 19 și 26 de ani, ambii din comuna Bordușani pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii