Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Bărbat reținut, cercetat pentru furt dintr-un autoturism

ro

06 Jun, 2024 11:02 280 Marime text
 Nr. 127 din 6 iunie 2024
 
Bărbat reținut, cercetat pentru furt dintr-un autoturism
 
La data de 5 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 23 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
În fapt, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 4/5 iunie a.c., ar fi sustras suma de 20.000 de lei dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Sibiu.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.
 
 
Cercetat penal pentru acte de violență și tulburarea ordinii și liniștii publice, un bărbat a fost reținut
 
La data de 5 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 30 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.
În fapt, la data de 4 iunie a.c., în jurul orei 17.30, în municipiul Sibiu, bărbatul l-ar fi agresat fizic pe un alt sibian, lovindu-l cu pumnii și palmele, pe fondul unor neînțelegeri spontane, după ce persoana bănuită ar fi refuzat să mute autoturismul oprit în fața unei porți pentru a permite victimei să parcheze în curtea imobilului.
Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii presupusului agresor pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente, în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările în acest caz sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii