Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș - Echipajele medicale SMURD au preluat și transportat la spital o persoană de sex feminin

ro

17 May, 2024 13:29 335 Marime text

BULETIN INFORMATIV

 
         În perioada 16.05.2024, ora 08:00 – 17.05.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 56 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:
 
          INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI:
         (ora 11:05) Pompierii de la Detașamentul Pitești, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș (SAJ), au intervenit în municipiul Pitești, Calea Drăgășani, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Forțele operative ajunse la locul solicitării au constatat că în urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat. La locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar echipajul medical a identificat o victimă de sex feminin care, în urma monitorizării, a fost transportată la spital.
 
         (ora 21:50) Colegii noștri, alături de un echipaj SAJ, au intervenit în comuna Mozăceni, în cazul unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și un atelaj. Nu au fost persoane încarcerate. Echipajele medicale SMURD au preluat și transportat la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 de ani și o persoană de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, care acuzau dureri la nivelul corpului. Totodată, echipajul SAJ a evaluat o persoană de sex feminin, care nu a avut nevoie de transport la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.
 
          De asemenea, echipajele SMURD au intervenit în teritoriu în 45 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.   
 
          În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
         Nu uitați!
         Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro. 
         Totodată, un mijloc de informare rapid și sigur este și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii