Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Grav accident rutier, soldat cu patru persoane decedate, în Uileacu de Criș

ro

28 May, 2024 09:04 415 Marime text
 Nr. 110 Oradea, 28.05.2024
  BULETIN INFORMATIV
  Grav accident rutier, soldat cu patru persoane decedate, în Uileacu de Criș
         
          În dimineața zilei de marți, 28 mai a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criș, la un grav accident rutier produs între un TIR și un autoturism, soldat cu patru persoane decedate, din care trei bărbați și un adolescent.
 
          Sesizarea privind tragicul eveniment a fost primită prin Sistemul Unic de Urgență 112, în jurul orei 06.30, apelantul precizând faptul că șoferul autoturismului și cei trei pasageri erau inconștienți și încarcerați.
La fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” a mobilizat de urgență, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2,  precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje al Serviciului de Ambulanță Județean.
Ajunse la locul intervenției, echipajele de descarcerare au acționat pentru evacuarea celor patru victime rămase captive în autoturism, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.
Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, niciunul dintre cei patru ocupanți ai autoturismului a mai putut fi salvat, medicii declarând decesul acestora.
 
 
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii