Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Incendiu izbucnit într-un bloc din Oradea

ro

17 May, 2024 10:26 353 Marime text
  

Nr. 95 Oradea, 17.05.2024
BULETIN INFORMATIV

            Incendiu izbucnit într-un bloc din Oradea
 
În data de 17 mai a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor (ISU Bihor) au acționat pentru stingerea unui incendiu produs într-un bloc de locuințe din Oradea, reușind să salveze bunuri de o valoare semnificativă.
 
          În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.10, un apelant al numărului unic 112 sesiza ISU Bihor cu privire la producerea unui incendiu la un bloc de locuințe cu șase etaje, situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Oradea.
La adresa precizată, s-au deplasat în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de stingere și un echipaj de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității.
Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta în balconul unui apartament situat la etajul 3, în aproximativ cinci minute, reușind să împiedice propagarea acestuia la încăperile locuinței și la apartamentele învecinate.
De asemenea, pompierii au verificat toate apartamentele blocului, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum și au procedat la ventilarea locuinței afectate de incendiu, care era inundată cu fum și a casei scării. Nu s-a impus evacuarea locatarilor.
Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea necorespunzătoare a unei lămpi cu petrol.
Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar pagubele au fost limitate de pompieri la o fereastră, un scaun și un covor.
 
 
 
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii