Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 3.06.2021

ro

03 Jun, 2021 10:22 693 Marime text
BULETIN INFORMATIV
NR. 63 din 03 iunie 2021
 
În perioada 02 – 03 iunie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 18 misiuni, din care 9 au fost intervenții în situații de urgență, 8 urgențe medicale și 1 activitate de îndrumare și control. Echipajele de salvatori au acționat pentru 2 misiuni pentru înlăturarea efectelor negative, precum și în alte 6 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuințe, salvare animale, asistență persoană etc.
9 persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere, fără victime.
 
De peste 30 de ore, pompierii prahoveni se luptă cu flăcările izbucnite la incineratorul de deșeuri din Parcul Industrial Brazi. În această dimineața, salvatorii au reușit să pătrundă în hală unde au găsit trupul carbonizat al bărbatului care se presupune că ar fi dispărut ieri. Misiunea pompierilor este în continuare una dificilă având în vedere cantitatea impresionată de deșeuri din interiorul halei. Echipajele actionează în continuare pentru lichidarea incendiului care se manifesta mocnit, fără focare vizibile. La locul evenimentului sunt mobilizate 3 autospeciale de stingere și 1 ambulanță. După finalizarea intervenției, se va stabili cauza probabilă a incendiului.
 
Efectele codului meteorololgic și-au făcut simțite prezența și la nivelul județului Prahova. Un copac a căzut pe partea carosabilă, blocând circulația rutieră pe DJ 155 în dreptul localității Păulești. Pompierii au acționat cu ajutorul drujbelor pentru tăierea copacului.
Un echipaj de pompieri a acționat miercuri, în jurul orei 15:42 după ce alunecarea de teren produsă în localitatea Breaza a adus aluviuni pe DN1, pe prima bandă a sensului de mers Câmpina-Sinaia. Totodată, s-a intervenit și pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii