Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Redeschiderea căminului de garnizoană al Statului Major al Forțelor Navale, din București

ro

11 Jun, 2024 09:04 568 Marime text
  Nr. 179
11 iunie 2024
 
 
            Angel Tîlvăr: „Ministerul Apărării Naționale investește nu doar în modernizarea echipamentelor și tehnicii de luptă, ci și în proiecte destinate creșterii calității vieții personalului ministerului nostru și a familiilor acestora”.
 
Redeschiderea căminului de garnizoană al Statului Major al Forțelor Navale, din București
 
Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a vizitat luni, 10 iunie, căminul de garnizoană al Statului Major al Forțelor Navale, situat în strada Antiaeriană din București.
Căminul a fost redeschis după renovarea completă, demarată în luna martie 2022, lucrările fiind realizate sub coordonarea Direcției Domenii și infrastructuri a MApN.
Cu o suprafață construită-desfășurată de 1329 mp, căminul asigură 47 de locuri de cazare la standarde moderne de confort, toate garsonierele și apartamentele fiind complet mobilate și utilate prin grija Grupului de sprijin al Forțelor Navale, dispunând de bucătărie echipată cu aparatura electrocasnică de strictă necesitate și de baie proprie. În cadrul complexului de cazare a fost amenajat, de asemenea, un spațiu comun utilat cu mașini de spălat și uscătoare de rufe, la dispoziția locatarilor.
„Astfel de proiecte, destinate îmbunătățirii condițiilor de muncă și de creștere a calității vieții personalului ministerului nostru și a membrilor de familie sunt în derulare sau în pregătire în multe garnizoane din țară. Ministerul Apărării Naționale investește nu doar în modernizarea echipamentelor și tehnicii de luptă, dar și în dezvoltarea infrastructurii unităților militare și a spațiilor de cazare, de odihnă și recreere, astfel încât militarii și personalul civil care își desfășoară activitatea în structurile Armatei României să se bucure de cele mai bune condiții”, a declarat ministrul Tîlvăr.
 
Biroul de presă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii