Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București -Polițiștii Secției 6 Poliție au reținut tânăr, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată

ro

23 Jan, 2024 15:15 510 Marime text
Nr. 15 din 23 ianuarie 2024
 
 
 
 TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI
PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ
 
La data de 21 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6  Poliție au reținut tânăr, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată.
 
Cercetările au fost declanșate la data de 13 ianuarie 2024, când polițiști din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 56 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, o persoană ar fi agresat-o fizic, după care ar fi deposedat-o de geanta pe care o purta.
 
Astfel, din investigațiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani.
 
La data de 21 ianuarie 2024, tânărul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bănuit a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii