Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Prinsi in flagrant de politistii Capitalei

ro

17 May, 2024 15:02 385 Marime text
Nr.145 din 17 mai 2024
 
PRINȘI ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI,
 IMEDIAT DUPĂ CE AR FI  SĂVÂRȘIT UN FURT
 
La data de 16 mai 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti –Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au prins în flagrant și, ulterior, au reținut două persoane, în vârstă de 20, respectiv 24 de ani, bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.
 
În dimineața de 16 mai 2024, în jurul orei 00.30, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras telefonul mobil, bun aflat în buzunarul pantalonilor.
        
În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au fost depistați, la scurt timp, o tânără, în vârstă de 20 de ani și un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
 
Bănuiții au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, față de cei doi a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu al procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii