Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română a adus în țară 2 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate

ro

16 May, 2024 12:47 330 Marime text
Nr. 704 din 16 mai 2024
 
URMĂRIȚI LA NIVEL INTERNAȚIONAL, ADUȘI ÎN ȚARĂ DE POLIȚIȘTI
 
La data de 15 mai 2024, Poliția Română a adus în țară 2 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.
 
Astfel, un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol în forma agravată, victima fiind o fetiță, de 13 ani, a fost escortat din Italia, fiind condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la 8 ani de închisoare.
 
Reamintim că, la data de 30 martie 2024, pe baza unei bune colaborări între polițiștii Inspectoratului de Poliție Judeţean Neamț - Serviciul de Investigații Criminale, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Atașatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia și echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, bărbatul în cauză a fost prins, la Roma. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Tot ieri, 16 mai, a fost adus un bărbat, de 31 de ani, din Sălaj, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Marghita, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 7 luni.
 
Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării pedepselor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii