Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română BCCO Bacău -Trafic de droguri

ro

25 Jun, 2024 14:15 259 Marime text
Nr. 933 din 25 iunie 2024
 
DOUĂ PERSOANE ARESTATE PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC
 
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.
 
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în perioada mai – iunie, acestea ar fi deținut și comercializat cantități de droguri de risc și mare risc (canabis, 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și MDMA).
 
În urma perchezițiilor efectuate, la locuințele acestora, au fost descoperite și ridicate aproximativ 400 de grame de canabis, diferite cantități de substanță cristalină 3-CMC, comprimate ecstasy, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
 
La datele de 23 și 24 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.
 
Ieri, 24 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii