Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română BCCO București - trafic de droguri

ro

05 Jun, 2024 15:30 380 Marime text
Nr. 852 din 5 iunie 2024
 
REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI
 
          La data de 5 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc.
 
Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că, în perioada aprilie - mai 2024, aceasta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc), pentru sume cuprinse între 400 și 1.700 de lei.
 
În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate peste 100 de grame de canabis, 83 de semințe de canabis, două mărunțitoare mecanice, un cântar electronic de precizie, o armă de foc neletală cu cartușe cu gaz, deținută ilegal, fără permis precum și alte mijloace de probă.
 
Astăzi, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea acesteia, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii