Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Continuă operațiunea JUPITER, pentru combaterea infracțiunilor economico-financiare și a celor de natură judiciară

ro

30 May, 2024 11:10 310 Marime text
Nr. 809 din 30 mai 2024
 
PERCHEZIȚII ALE POLIȚIEI ROMÂNE ȘI MINISTERULUI PUBLIC, PENTRU COMBATEREA CRIMINALITĂȚII
 
Inspectoratul General al Poliției Române și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție continuă operațiunea JUPITER, pentru combaterea infracțiunilor economico-financiare și a celor de natură judiciară.
 
Video: https://youtu.be/91g3Tx1kD4Y
 
Astfel, astăzi, polițiștii, sub supravegherea procurorilor de caz, efectuează peste 140 de percheziții domiciliare, în cadrul unor acțiuni operative, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.
 
Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, înșelăciune, contrafacere, executare de activități miniere fără permis sau licență, fals, obținere ilegală de fonduri, delapidare, fals, infracțiuni prevăzute de Codul fiscal, furt calificat, fals informatic, distrugere și în domeniul silvic.
 
Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.
 
Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.
 
Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române, pentru combaterea infracționalității de orice fel.
 
Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei în fiecare caz, Poliția Română va oferi informațiile ce pot fi făcute publice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii