Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Percheziții domiciliare în județul Mureș

ro

28 May, 2024 14:52 449 Marime text
Nr. 781 din 28 mai 2024
 
PERCHEZIȚII ÎNTR-UN CAZ DE COMERȚ ILEGAL CU TUTUN
 
Astăzi, 28 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Mureș, pentru documentarea unor activități infracționale prevăzute de Codul Fiscal.
Video - https://youtu.be/7CbQa5C_Ue4
 
Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că, în perioada 2021 - 2023, două persoane fizice, din județul Mureș, ar fi deținut și comercializat 774 de kilograme de tutun uscat și mărunțit, prin 446 de operațiuni de expediere către diverși cumpărători, în afara antrepozitului fiscal.
 
Prin faptele săvârșite, ar fi fost cauzat un prejudiciu estimat, până în prezent, la aproximativ 415.000 de lei.
 
În urma celor trei percheziții, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și înscrisuri de interes în cauză, în legătură cu activitatea infracțională.
 
Activitățile specifice continuă, sub supravegherea unității de parchet competente, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.
 
La activități au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Mureș și doi auditori de justiție.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii