Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

85 de ani de cercetare stiintifica in domeniul apararii C.B.R.N

ro

28 Oct, 2009 18:02 1242 Marime text

MINISTERUL APĂRĂRII  NAŢIONALE

Direcţia Informare şi Relaţii Publice
tel./fax: 021/319 60 22

e-mail: presamapn@mapn.ro


Nr. 379

28  octombrie 2009                Persoană de contact: Mr. Cezar STROE, tel. 0724 814 617

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro        

85 de ani de cercetare ştiinţifică în domeniul apărării C.B.R.N

Centrul de Cercetare Ştiinţifică pentru Apărare N.B.C. şi Ecologie, structură a Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare, sărbătoreşte 85 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, la sediul centrului va avea loc joi, 29 octombrie, de la ora 10.00, simpozionul cu tema: „85 DE ANI DE CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ ÎN DOMENIUL APĂRĂRII C.B.R.N.”

Manifestarea va reuni cercetători ştiinţifici din cadrul Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Apărare N.B.C. şi Ecologie, Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare,  precum şi specialişti şi cercetători în domeniu.

Pe parcursul activităţii vor fi prezentate lucrările „Cercetarea ştiinţifică militară românească în domeniul detecţiei şi decontaminării chimice – istorie şi actualitate” şi „Sistem autonom telecomandat de detecţie a materialelor radioactive şi a substanţelor toxice pentru prevenirea actelor de terorism cu bombe murdare”, precum şi alte teme care vor aduce în atenţia specialiştilor ultimele tendinţe şi rezultate obţinute de cercetarea ştiinţifică în domeniu.

Totodată, participanţii vor putea vizita expoziţia cu principalele realizări în domeniul cercetării ştiinţifice ale Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Apărare N.B.C. şi Ecologie.

  Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii