Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonial de plecare in Irak a Scorpionilor Rosii - 17.02.2009

ro

17 Feb, 2009 00:00 908 Marime text

Nr. 34
17 februarie 2009                            Persoană de contact: maior Oliver Anghel, tel. 0722 630 853
Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa
www.mapn.ro

Ceremonial de plecare în Irak a Scorpionilor Roşii

Secretarul de stat Dan Tătaru, şeful Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul şi Informare Publică, şi amiralul Gheorghe Marin, şeful Statului Major General, au participat marţi, 17 februarie, la ceremonialul de plecare în misiune, în teatrul de operaţii din Irak, a militarilor Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova.
Secretarul de stat Tătaru i-a felicitat pe “Scorpionii Roşii” pentru întreaga activitate şi şi-a exprimat încrederea că aceştia îşi vor îndeplini cu succes noile tipuri de misiuni pe care le vor avea în Irak. De asemenea, acesta le-a cerut militarilor, în numele conducerii Ministerului Apărării Naţionale, să abordeze fiecare misiune cu maximă seriozitate, să acţioneze în baza mandatului primit şi să dovedească maximă disciplină şi corectitudine în relaţiile de cooperare şi coordonare cu forţele irakiene şi americane.
În cadrul ceremonialului, generalul de brigadă Dan Ghica-Radu,  comandantul Comandamentului Operaţional Întrunit, a citit extrasul din ordinul de misiune al operaţiei militare IRAQI SUNSET.
La ceremonial au mai participat, alături de rudele şi prietenii militarilor, reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române şi ai administraţiei publice locale.

Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii