Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul National de Aparare reprezentat la Berlin

ro

03 Dec, 2009 15:26 946 Marime text

MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
tel./fax: 021/319 60 22
e-mail: presamapn@mapn.ro

Nr. 421

3 decembrie 2009                                       Persoană de contact: Cpt. Viorica Sabie, tel. 0766.464.238

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Colegiul Naţional de Apărare reprezentat la Berlin

Conferinţa internaţională „ONLINE EDUCA BERLIN 2009”, pe probleme de E-learning global pentru sectoarele corporatiste, educaţionale şi de servicii publice, are loc în perioada 3-5 decembrie, la Berlin, şi reuneşte peste 2000 de specialişti din peste 90 de ţări.

Ministerul Apărării Naţionale este reprezentat la această activitate de lt.col.conf.univ.dr. Doina Mureşan, director adjunct la Colegiul Naţional de Apărare, şi de colonelul Sanda Iordache de la secţia de învăţământ a Direcţiei Management Resurse Umane.

Programul conferinţei cuprinde 3 sesiuni plenare şi 20 de sesiuni tematice, printre care „Instrumentele educaţionale şi medii flexibile de învăţare pentru procesul de predare – învăţare în lumi virtuale”, „Noile certificări calitative internaţionale pentru E-learning”, „Începuturile m (Mobile) Learning”, subiecte de interes pentru activitatea şi programul de învăţământ al Colegiului Naţionale de Apărare.

La această activitate participă personalităţi militare şi civile cu responsabilităţi în domeniu, cadre universitare, specialişti în e-learning, experţi în problematica învăţământului la distanţă, cercetători, oameni de afaceri, studenţi şi absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ superior din Europa.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii