Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratie de presa a ministrului Apararii Nationale, domnul Gabriel Oprea

ro

08 Jan, 2010 20:51 2174 Marime text

MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
tel./fax: 021 319 60 22

e-mail: presamapn@mapn.ro
                                                                            
Nr.  005

8 ianuarie  2010                            

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Declaraţie de presă

Ministrul apărării naţionale, domnul Gabriel Oprea, face următoarea declaraţie de presă:

Reafirm, în solidar cu colegii din Executiv, că prioritatea numărul unu pentru Guvernul României, într-o perioadă de criză economică, este în mod evident, depăşirea aceasteia.

În acelaşi timp, consider că este important ca de îndată ce condiţiile economice vor permite, bugetul de care va dispune Armata să fie în concordanţă cu angajamentele asumate de România în plan militar.

Sunt preocupat de asigurarea, chiar într-un an dificil din punct de vedere economic, a drepturilor financiare pentru personalul ministerului, precum şi de creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pe timpul îndeplinirii misiunilor, în special în teatrele de operaţii.

Am dispus măsurile necesare pentru ca, în ciuda constrângerilor bugetare, misiunile şi obiectivele de instruire prevăzute a se realiza - atât la nivelul subunităţilor, unităţilor, marilor unităţi, categoriilor de forţe si al comandamentelor, cât şi la nivel întrunit - să fie îndeplinite cu încadrarea în limitele bugetelor repartizate. 

Gabriel Oprea,
ministrul apărării naţionale

Biroul de Presă al M.Ap.N.
  Tel./Fax 021/319.60.22

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • serban ioan 14 Sep, 2010 23:22 Daca exista vreun militar care i-sa recalculat pensia si a iesit cum zice Oprea sa ne spuna si noua.
  • serban ioan 13 Sep, 2010 23:33 Dl. ministru fara identitate ne uimeste cu atata grija mai ales fata de pensionarii militari,deci nu putem sa ii uram decat sa traiasca 100 de ani ,ca morcovul(in pamant)
  • laurentiu 04 Feb, 2010 17:04 de ce liceile din brasov si din tara nu au meseriasi tamplar zugrav instalator electrician iar sub de vanatori de munte din brasov academ militara casa armatei din brasov cabana aviatorilor din brasov au sute de meseriasi de ce nu se restructureaza ca sa se poata angaja si la aceste mari liceie de ce atata cheltuiala in armata si la unii bate vantul nu sunt si ei bugetari