Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea portalului video Armata TV - 08.05.2009

ro

08 May, 2009 23:18 1210 Marime text

                                                                                
 
Nr.154
  8 mai 2009                                       Persoană de contact: cpt.Viorica Sabie
Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro


Lansarea portalului video Armata TV


Armata TV, portalul video al Ministerului Apărării Naţionale realizat de  Direcţia informare şi relaţii publice, a fost lansat astăzi, 8 mai, la adresa de internet: www.mapn.ro/armatatv.
Noul produs multimedia îşi propune să prezinte publicului aspecte video de la activităţile şi misiunile interne sau internaţionale ale militarilor români, declaraţii ale conducerii instituţiei militare şi ale purtătorului de cuvânt pe diferite probleme de interes, aspecte din procesul de pregătire al tinerilor care au ales o carieră în Armatei României.
Armata TV este structurat pe evenimente - activităţi importante ale ministerului, declaraţii/conferinţe, misiuni externe, documentare şi arhivă. De asemenea, din această pagină pot fi accesate cu uşurinţă pagina principală a site-ului Ministerului Apărării Naţionale şi portalul TV al Alianţei – „Natochannel.tv”.
Clipurile au o scurtă prezentare a evenimentului, data la care au fost realizate şi autorul. Ori de câte ori vor fi postate noi declaraţii sau evenimente video Biroul de Presă va anunţa, prin e-mail, jurnaliştii acreditaţi la M.Ap.N.
Jurnaliştii interesaţi de o rezoluţie mai bună a clipurilor postate pot solicita Direcţiei Informare şi Relaţii Publice deschiderea unui cont FTP pentru transferul fişierelor video într-un format mai mare.
 

       Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ION 21 May, 2009 20:08 SA-SI FACA LOC IN FIRMELE DE CABLU TV SI SA ARATE SITUATIA REALA A ARMATEI CU BUNE SI CU RELE SA NU FIE NUMAI UN POST DE PROPAGANDA SLABA ASA CUM A AJUNS,,OBSERVATORUL MILITAR,,