Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu ocazia Zilei Auditului Intern în M.A.I.

ro

01 Jul, 2024 14:13 131 Marime text
 
Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu ocazia Zilei Auditului Intern în M.A.I.

 
 
Sărbătorim astăzi Ziua Auditului Intern în Ministerul Afacerilor Interne, un domeniu esențial ce contribuie semnificativ la buna guvernare și la îmbunătățirea performanței structurilor ministerului.
 
Cu această ocazie, transmit tuturor auditorilor interni din Ministerul Afacerilor Interne felicitări pentru eforturile depuse în atingerea obiectivelor instituționale. Contribuția voastră este vitală în asigurarea transparenței, responsabilității și eficienței în funcționarea ministerului, într-un context marcat de schimbări rapide și digitalizare continuă.
 
Solicit și instructez toate structurile MAI, din centrala Ministerului, arme și instituții subordonate care fac parte din sistemul instituțional MAI să analizeze cu atenție rapoartele de audit intern și să aplice măsurile de corecție managerială și administrativ-financiară semnalate de acestea, de fiecare dată, cu rapiditate.
 
Rolul auditului intern în Ministerul Afacerilor Interne este esențial nu doar în identificarea și prevenirea neregulilor, ci și în formularea unor recomandări valoroase care să asigure integritatea și eficiența operațională. Implementarea acestor recomandări de către structurile auditate este crucială pentru corectarea deficiențelor și îmbunătățirea continuă a activităților ministerului, având ca scop consolidarea încrederii publice.
 
Vă mulțumesc pentru contribuția adusă la îndeplinirea obiectivelor instituționale și vă asigur de tot sprijinul și aprecierea mea.
 
La mulți ani și mult succes în continuare!
 
 
 
DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii