Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Ministrul apărării naționale, la deschiderea BSDA 2024

ro

22 May, 2024 10:25 432 Marime text

Ministrul apărării naționale, la deschiderea BSDA 2024

 
          Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, va participa miercuri, 22 mai, de la ora 10.00, la deschiderea celei de-a noua ediții a „Expoziţiei internaţionale dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private - BSDA 2024”.
 
 
***
 
          BSDA 2024, care se va desfăşura, în perioada 22-24 mai la Complexul expozițional ROMAERO S.A. din București, este cea mai mare expoziție de apărare, aeronautică și securitate din Europa de est și va găzdui ca expozanți cele mai mari firme de profil din lume, peste 400 de companii românești și străine din 31 de țări.
          Evenimentul expozițional își propune să identifice oportunităţile şi găsească soluţii de cooperare atât în producţie, cât şi în domeniul afacerilor, contribuind la promovarea, pe plan internaţional, a industriei de apărare din România.
          În actualul context geopolitic, evenimentul este relevant atât pentru domeniul militar, cât şi pentru cel economic, urmărind atât promovarea tehnologiei de ultimă generație în domeniul sistemelor de arme şi echipamentelor de tehnică pentru apărare, precum şi dezvoltarea contactelor între state și cooperarea industrială, prin facilitarea schimbului de experiență între reprezentanții firmelor producătoare de tehnică militară.
 
 
 
 
Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii