Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihail Vasile-Ozunu a fost numit in functia de secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul

ro

11 Feb, 2010 18:30 2612 Marime text

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea l-a prezentat şefilor de direcţii şi de structuri din Departamentul pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică pe secretarul de stat Mihail Vasile-Ozunu, în cadrul unei activităţi desfăşurate joi, 11 februarie, la sediul instituţiei.

Cu acest prilej, ministrul Gabriel Oprea a declarat că a dorit ca domnul Vasile-Ozunu să facă parte din echipa de conducere a Ministerului Apărării Naţionale pentru că este convins de capacitatea sa de a coordona un departament atât de important al instituţiei. De asemenea, ministrul a spus că îi va acorda noului secretar de stat întregul sprijin pentru realizarea tuturor proiectelor pe care le va desfăşura în cadrul departamentului, astfel încât misiunile Armatei României să fie îndeplinite cu succes.

Vasile-Ozunu a afirmat, la rândul său, preocuparea pentru întărirea colaborării cu comisiile de specialitate din Parlamentul României. Secretarul de stat l-a asigurat pe ministrul apărării că îşi va folosi întreaga experienţă profesională pentru găsirea unor soluţii viabile la problemele sociale cu care se confruntă angajaţii ministerului şi că va lua măsurile necesare pentru promovarea unor proiecte menite să contribuie la creşterea calităţii vieţii militarilor şi a personalului civil din M.Ap.N.

Mihail Vasile-Ozunu a fost numit în funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, prin Decizia primului-ministru nr. 89 din 10 februarie 2010.

Biroul de Presă al M.Ap.N.
  Tel./Fax 021/319.60.22

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii