Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii vranceni si ieseni se pregatesc sa plece in Afganistan

ro

28 May, 2009 20:05 786 Marime text

Nr. 186
 din 28 mai 2009
                                    
 Persoană de contact: locotenent Cornelia Popa , tel. 0734191481
Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Militarii vrânceni şi ieşeni se pregătesc să plece în Afganistan
 
Ceremonia de plecare în teatrul de operaţii din Afganistan, a militarilor Batalionului 280 Infanterie Mecanizată din Focşani, va avea loc vineri, 29 mai, începând cu ora 10.30, la sediul unităţii (intrarea de est situată pe Calea Munteniei).
Militarilor focşăneni li se vor alătura, în această misiune, militari din Batalionul 151 Infanterie „Lupii Negri”  din Iaşi.
La eveniment vor participa, pe lângă familiile militarilor, şi reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai administraţiei publice locale.
Militarii vor prelua de la militarii Batalionului 21 Vânători de munte „Viperele Negre” din Predeal misiunea de a sprijini autorităţile guvernamentale afgane din regiunea Zabul în procesul de reconstrucţie a ţării.
Militarii Batalionului 280 Infanterie Mecanizată au mai participat la misiuni de menţinere a păcii în Kosovo şi la misiuni  de stabilitate şi reconstrucţie în Afganistan şi  Irak. Batalionul 151 Infanterie  a mai participat, integral sau cu anumite subunităţi, la diferite misiuni de menţinere a păcii în Angola, Bosnia – Herţegovina, Albania, Afganistan şi Irak.

Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii