Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apararii nationale Gabriel Oprea s-a intalnit, la Cluj, cu cadre militare active si in rezerva

ro

15 Jul, 2010 21:09 1065 Marime text

Nr. 191

15 iulie 2010                                                        

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea a efectuat joi, 15 iulie, o vizită în municipiul Cluj-Napoca, unde a avut o întâlnire de lucru cu noua conducere a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” şi cu personal militar şi civil din cadrul comandamentului diviziei şi unităţilor subordonate.

Ministrul apărării a avut o întrevedere şi cu reprezentanţii asociaţiilor veteranilor de război şi ale cadrelor militare în rezervă şi în retragere. În luna aprilie 2010, militarii în rezervă şi în retragere clujeni au solicitat ministrului Gabriel Oprea să dispună măsuri pentru renovarea unui pavilion din incinta Cercului Militar Cluj-Napoca şi transformarea acestuia în facilităţi în care să se desfăşoare activităţile rezerviştilor şi cadrelor active din garnizoană, ministrul angajându-se că această problemă va fi rezolvată în trei luni.

Spaţiile nou renovate au fost inaugurate, joi, la Cercul Militar clujean în prezenţa ministrului apărării, cu o lună mai devreme decât a fost planificat iniţial.

De asemenea, ministrul apărării naţionale s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, pentru a evalua stadiul proiectelor demarate cu prilejul precedentei vizite din 26 aprilie a.c.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii