Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Prime asigurare viata, platite de angajator pentru angajati“

ro

04 Jan, 2010 19:29 1289 Marime text

Nr. 2   
4 ianuarie  2010                                           Persoană de contact: mr. Constantin Spînu
Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

INFORMAŢIE DE PRESĂ

Ministerul Apărării Naţionale a propus, în proiectul de buget pentru anul 2010, transmis Ministerului Finanţelor Publice, alocarea sumei de 7.350.000 lei la Capitolul 10.03.05“Prime asigurare viaţă, plătite de angajator pentru angajaţi”.
În proiectul de buget depus la Parlament, dintr-o eroare de tehnoredactare, care nu apartine M.Ap.N, această sumă apare la un alt capitol decat cel pentru care este destinată, respectiv 10.03.04 “Contribuţii pentru accidente de muncă şi boli profesionale“. Acestă eroare de tehnoredactare va fi corectată, Ministerul Apărării Naţionale demarând deja procedurile legale în acest sens.
Ministrul Apărării Naţionale, domnul Gabriel Oprea, este preocupat de asigurarea, chiar într-un an dificil din punct de vedere economic, a tuturor drepturilor financiare pentru personalul ministerului, precum şi de creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pe timpul îndeplinirii misiunilor, în special în teatrele de operaţii, pentru ca România să îşi poată respecta angajamentele asumate în plan militar. În acest context, suma prevăzută pentru Capitolul bugetar “Prime asigurare viaţă, plătite de angajator pentru angajaţi” este, în proiectul de buget pentru anul 2010, aproape dublă faţă de suma alocată în anul 2009.

Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii