Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Comisiei centrale pentru probleme sociale - 18.02.2009

ro

18 Feb, 2009 21:15 710 Marime text

                       
Nr. 036
18 februarie 2009    
 Persoană de contact: Cpt. Constantin Bălan
Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa
www.mapn.ro

Şedinţa Comisiei centrale pentru probleme sociale

Secretarul de stat Dan Tătaru, şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică, a condus miercuri, 18 februarie, şedinţa Comisiei centrale pentru probleme sociale din Ministerul Apărării Naţionale, care a avut loc la sediul instituţiei.
În cadrul lucrărilor au fost prezentate principalele cazuri de natură socială identificate la nivelul structurilor militare şi s-a luat hotărârea de acordare a unui ajutor social pentru efectuarea unei analize medicale în sistem privat a unui angajat al ministerului.
Membrii comisiei au luat hotărârea să propună înfiinţarea unei direcţii pentru probleme sociale în cadrul Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică.
De asemenea, comisia a analizat modalităţile de sprijin al cadrelor militare pentru plata construirii/achiziţionării de locuinţe proprietate personală.
Totodată, s-a luat decizia promovării acţiunii de direcţionare a procentului de 2 la sută din impozitul pe venit al cadrelor militare care doresc să contribuie la fondul Asociaţiei de caritate din Armata României – “Camarazii”, conform Legii nr. 571/2003.

      Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii