Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbateri referitoare la oportunităţile de investiţii regionale

ro

11 Nov, 2010 23:29 1060 Marime text
Eugen Curteanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a participat astăzi, 11 noiembrie a.c., la conferinţa cu tema "Oportunităţi de investiţii regionale: infrastructură, dezvoltare rurală, turism şi mediu. Noi tendinţe în cooperarea româno-italiană".
În cadrul discuţiilor, Eugen Curteanu a evidenţiat importanţa principalelor programe de investiţii derulate de MDRT, atât în domeniul infrastructurii, construirii de locuinţe şi urbanismului, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea şi promovarea turismului românesc.
Cu această ocazie, a fost subliniată necesitatea continuării acţiunilor iniţiate de minister, a identificării celor mai eficiente modalităţi de colaborare şi derulare a investiţiilor în vederea dezvoltării regionale, inclusiv prin intermediul parteneriatului public-privat.
Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, Uniunea Camerelor de Comerţ şi Industrie bilaterale din România şi Camera de Comerţ Italiană pentru România, şi a avut ca principal obiectiv consolidarea raporturilor economice şi comerciale bilaterale.

Biroul de Presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii