Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevedere bilaterală Elena Udrea - Stas Misejnikov

ro

24 Nov, 2011 18:06 857 Marime text

Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, a avut astăzi, 24 noiembrie 2011, o întrevedere bilaterală cu E.S. Stas Misejnikov, ministrul israelian al turismului, în contextul organizării, la Ierusalim, a şedinţei comune de guvern româno-israeliene.

Temele abordate în cadrul întâlnirii s-au referit la identificarea de noi modalităţi de colaborare în domeniul turismului între ministerele de resort din cele două state, privind promovarea României pe piaţa turismului din Israel, respectiv promovarea Israelului ca destinaţie turistică pentru turiştii români.

Cei doi miniştri au convenit convocarea comisiei mixte pentru turism, organism prevăzut în cadrul Acordului în domeniul turismului între Guvernul României şi Guvernul statului Israel. Întâlnirea va avea loc în contextul participării României la Târgul Internaţional de Turism din Tel-Aviv, în luna februarie 2012.

„În urma discuţiilor avute şi a numeroaselor solicitări primite, sondăm posibilitatea redeschiderii reprezentanţei de promovare turistică a României în Israel", a afirmat ministrul Elena Udrea.

Partea israeliană a salutat această decizie a MDRT, apreciind-o ca fiind extrem de utilă pentru creşterea fluxului de turişti între cele două state.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii