Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrevedere Elena Udrea - ANDREAS von mettenheim

ro

08 Apr, 2010 19:55 1377 Marime text

intalnire_eu_ambasador_germania.jpgMinistrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a avut astăzi, 8 aprilie a.c., o întrevedere cu Andreas von Mettenheim, ambasadorul Germaniei la Bucureşti.

Cu acest prilej, au fost abordate subiecte aflate atât pe agenda bilaterală, cât şi pe cea europeană, cu accent pe posibilităţile şi oportunităţile de colaborare româno-germane vizând Strategia Uniunii Europene pentru regiunea Dunării.

Elena Udrea a precizat că experienţa germană este deosebit de importantă pentru ţara noastră, atât în domeniul turismului, cât şi în cel al atragerii şi absorbţiei fondurilor europene, Germania reprezentând, de altfel, pentru România, una dintre principalele pieţe spre care se îndreaptă ofertele româneşti de turism.

La rândul său, Andreas von Mettenheim a subliniat potenţialul turistic al României, dovedit inclusiv prin numărul important de turişti germani care vizitează România.

La finalul întâlnirii, cei doi oficiali au convenit asupra importanţei consolidării unui parteneriat între cele două ţări şi a organizării, în cursul acestui an, a unei întâlniri a Grupului de lucru pentru turism din cadrul Consiliului de colaborare economică şi tehnologică româno-germană.

Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii