Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea Elenei Udrea cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România

ro

29 Jan, 2011 00:22 723 Marime text
Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, a avut astăzi, 27 ianuarie a.c., o întrevedere cu Martin Harris, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

În cadrul discuţiilor a fost abordată importanţa conservării şi valorificării patrimoniului cultural al României, fiind menţionat în acest sens potenţialul acestuia de a contribui la dezvoltarea turismului românesc. Ministrul Elena Udrea a declarat că acţiunile de promovare demarate de instituţia pe care o conduce trebuie continuate, fiind extrem de utilă utilizarea expertizei britanice în domeniu.

Un alt subiect aflat pe agendă a vizat stadiul actual şi perspectivele de derulare a Programului Operaţional Regional, precum şi măsurile ce au fost adoptate la nivelul ministerului în vederea îmbunătăţirii ratei de absorbţie a fondurilor europene.

În finalul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre necesitatea dezvoltării cooperării dintre cele două ţări, fiind subliniată totodată buna colaborare existentă între România şi Marea Britanie la nivel european.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii