Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea Elenei Udrea cu o delegaţie a Băncii Mondiale

ro

19 Jan, 2011 23:52 696 Marime text
Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, a avut astăzi, 19 ianuarie a.c., o întrevedere cu o delegaţie a Băncii Mondiale, condusă de Peter Harrold, director de ţară pentru Europa Centrală şi ţările Baltice.

În cadrul întâlnirii, ministrul Udrea a prezentat stadiul de derulare a Programului Operaţional Regional, iar discuţiile s-au axat în principal pe necesitatea identificării unor soluţii menite să îmbunătăţească gradul de absorbţie a fondurilor europene de către România.

Totodată, a fost prezentat unul dintre cele mai importante proiecte ale MDRT, Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, accentul fiind pus pe rolul acestuia în sprijinirea dezvoltării comunităţilor locale.

Un alt subiect abordat a vizat importanţa continuării, prin intermediul Băncii Mondiale, a unor proiecte ale Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, ministrul Udrea reiterând interesul instituţiei pe care o conduce în valorificarea expertizei reprezentanţilor Băncii Mondiale în acest sens.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii