Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Bute - partenerul MDRT în promovarea României ca destinaţie turistică

ro

17 Nov, 2010 18:23 1410 Marime text
Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, şi Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, au anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă comună, colaborarea în vederea promovării României sub însemnele brandului turistic naţional.

Lucian Bute a fost de acord să poarte pe echipament, la viitoarele sale meciuri, însemnele brandului naţional de turism şi să participe la evenimentele de promovare a României ca destinaţie turistică, organizate de minister.

"Sunt de acord cu cei care consideră că sportivii au făcut mai mult decât unii politicieni, şi de aceea v-am invitat să asistaţi la momentul în care un sportiv activ şi un politician îşi dau mâna într-un proiect comun de promovare. Lucian Bute este un avantaj în plus pe care îl vom avea, mai ales în ceea ce priveşte promovarea pe piaţa nord-americană - una dintre pieţele noastre-ţintă", a declarat ministrul Udrea.

La rândul său, Lucian Bute a afirmat: "Prin tot ceea ce am făcut până acum am încercat să promovez România; am purtat în ring drapelul naţional şi am fost întotdeauna mândru de ţara mea. Sunt onorat să mă alătur marilor sportivi care au promovat imaginea României în lume (precum Nadia, Hagi sau Ilie Năstase), cu atât mai mult cu cât este pentru prima dată când mi se propune să fac acest lucru în mod oficial".

Detaliile colaborării dintre MDRT şi Lucian Bute vor fi stabilite ulterior, avându-se în vedere inclusiv posibilitatea implicării ministerului în organizarea, la Bucureşti, în vara anului viitor, a unuia dintre meciurile pugilistului.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aida 17 Nov, 2010 19:55 Lucian Bute a facut foarte bine ca a raspuns pozitiv la initiativa doamnei Udrea pentru ca tara noastra are de castigat in imagine.