Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Bute promoveaza brandul national de turism la meciul cu Magee

ro

18 Mar, 2011 23:29 1049 Marime text

Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, promoveaza Romania la meciul cu Brian Magee, care va avea loc pe 19 martie 2011, la arena sportiva Bell Centre din Montreal, Canada.

Bute poarta pe echipament insemnele brandului national de turism atat la meciul oficial, cat si in alte trei momente, care preced evenimentul: antrenamentul din centrul comercial Place Versailles (desfasurat in prezenta publicului), conferinta de presa si cantarul oficial. In plus, la antrenament si la conferinta de presa sunt amplasate bannere cu marca turistica a Romaniei.

Lucian Bute si-a anuntat acordul de a colabora cu MDRT in vederea promovarii Romaniei anul trecut, in noiembrie, cand a declarat: „Prin tot ceea ce am facut pana acum am incercat sa promovez Romania; am purtat in ring drapelul national si am fost intotdeauna mandru de tara mea. Sunt onorat sa ma alatur marilor sportivi care au promovat imaginea Romaniei in lume (precum Nadia, Hagi sau Ilie Nastase), cu atat mai mult cu cat este pentru prima data cand mi se propune sa fac acest lucru in mod oficial".

Actiunea de promovare urmareste cresterea vizibilitatii si notorietatii brandului national de turism, precum si asocierea cu o personalitate cu recunoastere nationala si internationala, ca vector de promovare a turismului romanesc.

Actiunea face parte din programul anual de marketing si promovare a Romaniei ca destinatie turistica (HG 14/2011) si se incadreaza in proiectul de construire a brandului national de turism, proiect finantat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii