Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDRT a promovat România la Expoziţia „Arabian Travel Market“ din Dubai

ro

04 May, 2012 16:19 1022 Marime text

Direcţia de Comunicare
4 mai 2012

MDRT a promovat România la Expoziţia „Arabian Travel Market“ din Dubai
- comunicat de presă -

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a promovat România ca destinaţie turistică în cadrul Expoziţiei Internaţionale „Arabian Travel Market“ din Dubai (Emiratele Arabe Unite) – ediţia a 19-a, care s-a desfăşurat în perioada 30 aprilie – 3 mai a.c. „Arabian Travel Market“ este cea mai mare expoziţie de turism din Orientul Mijlociu.

MDRT a amenajat în cadrul târgului un stand naţional în suprafaţă de 40 de mp în cadrul căruia au fost prezenţi cu oferte 5 expozanţi, operatori din turism.

Participarea la această expoziţie face parte din campania de promovare a României ca destinaţie turistică, prin intermediul brandului turistic naţional, iar finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile prin Regio - Programul Operaţional Regional.

Expoziţia internaţională „Arabian Travel Market“ se adresează exclusiv profesioniştilor din domeniu şi presei specializate în turism. La ediţia din acest an au participat 87 de ţări, în timp ce anul trecut au fost înregistraţi aproape 2.240 de expozanţi şi peste 22.000 de vizitatori.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a promovat România ca destinaţie turistică, de la începutul anului până în prezent, la 30 de târguri internaţionale de turism. În cadrul campaniei de promovare, pe lângă alte activităţi de marketing şi promovare, MDRT şi-a propus să participe, numai anul acesta, la cele mai importante 70 de târguri de turism din lume.


Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii