Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDRT organizează concurs pentru postul de director general la Direcţia Generală Turistică

ro

22 Nov, 2010 23:55 1425 Marime text
La propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează, în perioada 22-24 decembrie 2010, concursul pentru ocuparea funcţiei publice de director general la Direcţia Generală Turistică din cadrul MDRT. Concursul va fi structurat în două etape: probă scrisă în data de 22 decembrie şi interviu în data de 24 decembrie.

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a subliniat că ocupantul acestui post trebuie să aibă experienţă în domeniu şi viziune de ansamblu asupra turismului, atribuţiile principale ale postului fiind legate de promovarea României ca destinaţie turistică prin intermediul brandului turistic naţional în vederea creşterii circulaţiei turistice.

Concursul va avea loc la sediul ANFP; dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III -a.

Condiţiile de participare la concurs sunt:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă - juridice, economice, turism;

- studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice (în condiţiile art. 37 alin.(1) din Legea cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice nr. 330/2009);

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;

- cunoştinţe de utilizare a calculatorului - nivel avansat;

- cunoştinţe de limba engleză - nivel avansat.

Toate condiţiile de participare la concurs şi bibliografia aferentă se afişează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi pe site-ul www.anfp.gov.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aida 22 Nov, 2010 21:54 Este de apreciat faptul ca desi are atatea responsabilitati acum, Elena Udrea tot isi face timp pentru a organiza astfel de lucruri folositoare.