Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDRT susţtine Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

ro

19 Oct, 2010 18:09 768 Marime text
Răzvan Murgeanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a participat astăzi, la Sesiunea de deschidere a Bucharest Business Forum - Proiecte Prioritare în cadrul Strategiei UE pentru regiunea Dunării, care se desfăşoară la Bucureşti în perioada 18-19 octombrie a.c.

Evenimentul, organizat de World Trade Center Bucureşti în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi Steinbeis - Baden - Wüurttenberg, îşi propune să ofere o platformă de discuţii pentru toţi factorii interesaţi de dezvoltarea de proiecte majore în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării.

Răzvan Murgeanu a subliniat faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului este pregătit şi disponibil să ofere expertiză şi resurse pentru implementarea eficace a strategiei, atât la nivel naţional, cât şi european. MDRT a transmis deja Comisiei Europene propunerea de a coordona prioritatea dedicată turismului şi culturii şi există un interes de a discuta şi identifica modalităţi concrete de a coopera cu alte state membre pentru a crea un parteneriat solid de pe urma căruia să beneficieze acest domeniu important al strategiei.

Evenimentul marchează iniţierea unei serii de manifestări dedicate extinderii reţelelor pentru sectoarele principale de activitate ale pilonului dezvoltare economică şi socială al Strategiei pentru Regiunea Dunării: dezvoltare regională şi turism, cultură şi educaţie, agricultură, sisteme de sănătate, ITC şi inovare şi industria modei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii