Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului - Miercuri, 12 Ianuarie 2011

ro

12 Jan, 2011 23:49 1036 Marime text

În urma apariţiei în presă a unor informaţii eronate cu privire la evoluţia numărului de posturi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru corecta informare a cititorilor/telespectatorilor dvs., vă transmitem următoarele

PRECIZĂRI

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului nu a înregistrat nicio suplimentare a numărului de posturi în cursul anului 2010.

Dimpotrivă, la nivelul MDRT au avut loc anul trecut două reduceri de posturi, aşa cum dovedesc şi cele două hotărâri de guvern privind restructurarea si reorganizarea ministerului (care pot fi consultate pe www.mdrt.ro).

În urma acestor restructurări, numărul total de posturi din MDRT a scăzut de la 912 la 741. Dintre acestea, în prezent 723 sunt posturi efectiv ocupate. Afirmaţiile din presă conform cărora ministerul are posturi în plus faţă de 2009 sunt, în consecinţă, total eronate.

Precizăm, de asemenea, că preluarea Inspectoratului de Stat în Construcţii în subordinea MDRT nu constituie angajări noi în cadrul ministerului. De altfel, ISC, la rândul lui, a trecut prin mai multe restructurări, în urma cărora numărul de posturi al institutului a scăzut de la 1500 (în ianuarie 2009) la 875 (în prezent).

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii