Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunităţi de colaborare între MDRT şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare

ro

11 Nov, 2010 23:28 1795 Marime text
pnud.jpgElena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, a avut astăzi, 11 noiembrie a.c., o întrevedere cu Yesim Oruc, Reprezentantul Rezident al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare la Bucureşti.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate priorităţile definite prin planul strategic al investiţiilor în domeniul turismului şi noi oportunităţi de colaborare între MDRT şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) privind susţinerea eforturilor ministerului în atingerea obiectivelor propuse.

În acest context, Elena Udrea a apreciat sprijinul adus de PNUD iniţiativelor de promovare a eficienţei energetice din zonele defavorizate ale României, printr-un program completar celui naţional de reabilitare termică a clădirilor - implementat de MDRT.

De asemenea, Yesim Oruc a salutat excelenta colaborare dintre PNUD şi MDRT în implementarea proiectului „O Românie Frumoasă" şi şi-a manifestat disponibilitatea de a încuraja dezvoltarea de programe similare în conformitate cu strategia MDRT, în special prin promovarea unor destinaţii turistice cum ar fi Băile Herculane, Borsec, Sulina sau staţiunile din sudul litoralului Mării Negre.

La finalul întrevederii, Yesim Oruc i-a lansat invitaţia ministrului Elena Udrea de a participa, pe 2 decembrie a.c., la reuniunea cu titlul „Femei pe Scena Politică", desfăşurată la Bucureşti.

Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 11 Nov, 2010 21:28 Dna Udrea este o persoana inteligenta cu o strategie buna.