Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului la HOLIDAY MARKET 2011

ro

17 Mar, 2011 16:25 865 Marime text

Paul Mărăşoiu, directorul Direcţiei generale turistice din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, participă astăzi, 17 martie a.c., ora 11.00, la deschiderea oficială a Târgului Internaţional de Turism „HOLIDAY MARKET 2011", ediţia de primăvară. Manifestarea expoziţională, aflată la a doua ediţie, este organizată de Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România la Palatul Parlamentului, în perioada 17 - 20 martie a.c.

Pentru a facilita comunicarea cu mediul privat, în standul propriu al MDRT, amenajat pe o suprafaţă de 78 mp, sunt prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei generale turistice din domeniile: promovare, dezvoltare turistică, control şi autorizare.

Prin prezenţa la această manifestare, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului urmăreşte informarea vizitatorilor cu privire la Programul anual de promovare a României ca destinaţie de vacanţă şi la Programul anual de dezvoltare a destinaţiilor şi produselor turistice, precum şi furnizarea de informaţii privind clasificarea şi autorizarea în domeniul turismului.

Târgul Internaţional de Turism HOLIDAY MARKET 2011 se adresează autorităţilor şi asociaţiilor profesionale din turism, agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor şi publicaţiilor de turism. La ediţiile de anul trecut ale manifestării au participat în medie cca 19.000 de vizitatori.

Acţiunea se încadrează în Programul Anual de Marketing şi Promovare Turistică (HG 14/2011) şi face parte din proiectul de promovare a brandului naţional de turism, finanţat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operaţional Regional.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii