Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari Elena Udrea ref. cazul Pasat

ro

13 Feb, 2011 21:55 822 Marime text

Referitor la informaţiile din dosarul deputatului Dan Păsat, vehiculate în mass-media, cu privire la proiecte finanţabile prin fonduri europene, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului face următoarele

PRECIZĂRI

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului nu a contractat, nici din fonduri europene și nici din fonduri guvernamentale, construcția vreunui parc de distracții în localitatea Ogrezeni sau în vreo altă localitate din jud. Giurgiu. Un astfel de proiect nu a ajuns niciodată la minister. Mai mult, axa care ar fi permis finanțarea acestui tip de proiect este inchisă, fondurile europene alocate regiunii Bucurețti-Ilfov pentru DMI 5.2 (Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice) din cadrul Axei 5 a Programului Operațional Regional fiind epuizate.

Orice inițiativă care este construită pentru a obține finanțări europene trebuie să parcurgă o procedură legală, ori în acest caz nu există nici măcar o cerere depusă la autorități pentru obținerea vreunei finanțări.

De aceea apreciem că orice referiri la un eventual amestec al MDRT şi al ministrului Elena Udrea în acest caz sunt lipsite de temei.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii