Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRECIZARI MDRT nu are contracte de achizitie publica secrete

ro

15 Apr, 2010 20:32 849 Marime text
În urma informaţiilor difuzate astăzi de presă cu privire la un „proiect de completare şi actualizare a ghidului pentru atribuirea contractelor de achiziţie publică", postat pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, vă transmitem alăturat poziţia MDRT cu privire la acest subiect:

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului nu are contracte de achiziţii publice cu caracter clasificat, iar la nivelul instituţiei nu au existat, în actualul mandat, discuţii cu privire la o posibilă secretizare a documentelor aferente achiziţiilor publice. Dimpotrivă, toate măsurile întreprinse de ministrul Elena Udrea şi toate declaraţiile sale arată preocuparea pentru creşterea transparenţei şi eficienţei procedurilor de achiziţie publică.

Documentul la care Jurnalul Naţional face referire a fost postat pe site în februarie 2008, aşadar nu a fost elaborat şi nici aprobat de actuala conducere a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Având în vedere că, în urma analizei, s-a constatat că nu mai este de actualitate, documentul a fost retras de pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii