Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari Ministru Elena Udrea

ro

18 May, 2010 21:01 651 Marime text

În urma informaţiilor eronate publicate astăzi pe site-ul cotidianul.ro, vă transmitem următoarele precizări:

PRECIZĂRI

Site-ul cotidianul.ro a publicat astăzi informaţii mincinoase în articolul "Firmele miniştrilor au datorii la bugetul de stat". Contrar afirmaţiilor din articol, societatea DALLI INTERNATIONAL CO. SRL, la care ministrul Elena Udrea este acţionar, nu are datorii la stat şi nici nu este în executare silită.

De altfel, nici în luna februarie, când au apărut primele articole pe această temă, firma nu avea datorii la stat, situaţia reală fiind aceea că datele postate pe site-ul ANAF nu erau actualizate. Informaţia a fost infirmată, la acea dată, şi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, care a precizat: "societatea nu mai figurează în prezent cu obligaţii bugetare restante şi, de asemenea, s-au efectuat demersurile legale pentru corectarea informaţiilor publicate pe site." (comunicat ANAF din 15 februarie 2010).

În aceste condiţii, afirmaţia autorului conform căreia "În mod "misterios", firma Elenei Udrea şi a (...) au dispărut din lista ANAF" este total neîntemeiată, de vreme ce lucrurile au fost lămurite public încă din luna februarie şi fără echivoc.

Având în vedere cele de mai sus, solicităm celor care au preluat informaţia eronată de pe cotidianul.ro să o rectifice de urgenţă, în conformitate cu cele prezentate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii