Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiul de excelenţă pentru România

ro

24 Feb, 2011 23:07 836 Marime text

România a primit "Premiul de excelenţă" în cadrul târgului de turism de la München, pentru atractivitatea standului şi pentru identitatea vizuală a brandului naţional de turism, care exprimă preţuirea pentru natură şi preocupările privind protecţia mediului.

Premiul de excelenţă a fost atribuit României în data de 23 februarie 2011, de presa bavareză, în parteneriat cu actori importanţi din domeniul turismului, standul României de la München atrăgând atenţia publicului, reprezentanţilor industriei de turism şi a presei de specialitate prin eleganţa design-ului şi expresivitatea identităţii vizuale a României turistice.

Acest premiu, care se oferă foarte rar (nu a mai fost acordat din anul 2007), vizează rezultatele deosebite ale unei persoane sau entităţi turistice independente în reprezentarea unei ţări în cadrul târgului. Premiul le-a fost înmânat reprezentanţilor MDRT, prezenţi la eveniment, de trei jurnalişti de turism cunoscuţi în Germania şi de conducerea târgului.

Ca dovadă a importanţei şi consistenţei pe care o are prezenţa ţării noastre la acest târg, postul de televiziune BR (Televiziunea Bavaria) a prezentat, în 23 februarie a.c., un amplu material despre atractivitatea standului României şi despre alinierea brand-ului la ultimele tendinţe din turism, legate de preţuirea naturii şi protecţia mediului.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii