Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezenta MedCruise in Romania si lansarea proiectului mamaia360.ro, oportunitati de promovare a destinatiilor romanesti

ro

04 Jun, 2010 04:45 1225 Marime text

Sorin Munteanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a participat astăzi, la Constanţa, la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a Asociaţiei Internaţionale MedCruise. Cu această ocazie, Sorin Munteanu a vorbit despre importanţa pe care ministerul o acordă dezvoltării turismului de croazieră în România, mai ales în contextul în care acest segment se numără printre puţinele sectoare turistice care nu au fost afectate de criza economică mondială.

Sorin Munteanu a subliniat beneficiile pe care le aduce organizarea, pentru prima dată în România, a unui eveniment de o asemenea amploare din domeniul turismului de croazieră. Desfăşurarea Adunării Generale a Asociaţiei MedCruise la Constanţa este o ocazie unică pentru iniţierea unor legături directe cu actori importanţi din industria turismului, atragerea de noi linii de croazieră şi promovarea Portului Constanţa ca destinaţie de croazieră.

Prezenţa la Constanţa a membrilor asociaţiei, a companiilor de croazieră şi, în special, a factorilor decizionali ai dezvoltării liniilor de croazieră reprezintă un prilej de a le face cunoscută oferta turistică românească. Totodată, aceasta constituie o oportunitate ca destinaţii turistice româneşti precum litoralul, Delta Dunării, Bucureştiul sau Dunărea, să fie incluse în programele europene de croazieră.

Tot astăzi, secretarul de stat Sorin Munteanu a participat, în staţiunea Mamaia, la lansarea site-ului www.mamaia360.ro, primul proiect de promovare online a unei staţiuni turistice din România. Site-ul utilizează tehnologia IPIX de vizualizare interactivă, la 360 de grade, a staţiunii, care permite vizitarea virtuală a hotelurilor şi restaurantelor din Mamaia înscrise în proiect, plimbări virtuale cu Telegondola sau prin Aqua Magic şi efectuarea de rezervări online, fără intermediar, direct la hoteluri.

Proiectul, realizat integral prin investiţii private, este derulat de Asociaţia Patronală Mamaia şi IPIX România.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii