Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România este promovată la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

ro

09 Mar, 2011 23:28 735 Marime text

Turismul românesc este prezentat la cea de-a 45-a ediţie a Târgului Internaţional de Turism care are loc în perioada 9-13 martie, la Berlin, fiind cel mai mare eveniment de profil din lume.

Prezentă la deschiderea târgului, ministrul Elena Udrea a declarat că piaţa germană de turism reprezintă una dintre pieţele-ţintă pentru România în perioada următoare, în condiţiile în care Germania este ţara ai cărei cetăţeni efectuează cele mai multe concedii. Pe toată durata desfăşurării târgului, delegaţia României va avea mai multe întâlniri cu reprezentanţi ai celor mai mari concerne germane care operează în industria turistică, în scopul stabilirii şi îmbunătăţirii contactelor de afaceri cu industria de turism din România.

Standul României la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin are 611 mp. În cadrul standului participă 50 de expozanţi care vor prezenta o gamă largă de produse turistice: sejururi la mare şi la munte, circuite culturale, turism activ şi de aventură, cicloturis, turism în natură, agroturism, speoturism, turism balnear şi de sănătate, călătorii în oraşe.

ITB este un târg cu tradiţie la nivel modial, cu peste 11.000 de expozanţi din 180 de ţări şi 178.971 de vizitatori, dintre care 110.857 vizitatori de specialitate, în 2010. În acest sens, evenimentul îşi confirmă importanţa şi rezonanţa pe piaţa naţională şi internaţională prin diversitatea şi numărul de participanţi. România este prezentă la ITB Berlin cu stand naţional încă din anul 1970.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii