Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de sport a Colegiului Naţional "Ienăchiţă Văcărescu" din Târgovişte a fost reabilitată

ro

27 Mar, 2011 17:07 959 Marime text

Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, a inaugurat sala de sport a Colegiului Naţional "Ienăchiţă Văcărescu" - Târgovişte, în urma finalizării lucrărilor de reabilitare.

Sala de sport a fost construită în anul 1976 şi nu beneficia de vestiare, grupuri sanitare, depozit pentru materialele sportive sau instalaţii specifice desfăşurării jocurilor de baschet, handbal sau volei. Lucrările la acest obiectiv au fost derulate începând cu luna octombrie 2010, în cadrul programului „Consolidare şi reabilitare săli de sport construite înainte de anul 2000." Valoarea totală a investiţiei este de 372.263 lei.

*

**

Programul de reabilitare şi consolidare a sălilor de sport construite înainte de anul 2000 a demarat ca urmare a solicitărilor venite din partea autorităţilor publice locale, în anul 2005. Scopul programului îl constituie îmbunătăţirea condiţiilor pentru practicarea sportului în şcoli, precum şi asigurarea confortului termic optim necesar pentru practicarea activităţilor sportive.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii