Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadiul implementării proiectului în perioada decembrie 2011 - mai 2012 PROMOVAREA TURISTICĂ A ZONEI OSTROV - ADAMCLISI

ro

07 Jun, 2012 22:46 973 Marime text

Parteneriatul dintre Unitatea Administrativ - Teritorială Comuna Ostrov şi Unitatea Administrativ - Teritorială Comuna Adamclisi, in calitate de beneficiar, implementează proiectul "Promovarea turistică a zonei Ostrov - Adamclisi", în baza contractului de finanţare nr. 1928/17.08.2011, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în calitate de Organism Intermediar pentru Turism, în numele şi pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Proiectul "Promovarea turistică a zonei Ostrov - Adamclisi" propune turiştilor, printr-o promovare unitară şi complementară, 2 trasee turistice tematice: Mangalia-Adamclisi-Ostrov şi Constanţa-Adamclisi-Ostrov cu scopul de a contribui la valorificarea biodiversităţii şi a patrimoniului cultural-istoric al zonei Ostrov-Adamclisi.

Proiectul cu o valoare totală de 529.096,84 lei are o durată de implementare de 24 de luni.

Până la data de 31 mai 2012, în implementarea proiectului au avut loc activităţi pregătitoare campaniei de promovare, respectiv organizarea de proceduri de achiziţie publică şi realizarea fotografiilor.

Corespunzător activităţii "1.Organizarea procedurilor de achiziţie publică" s-au atribuit prin procedura achiziţiei directe 4 contracte de prestări servicii: „Servicii de realizare şi amplasare de panouri informative", „Servicii de realizare film 3D", „Servicii realizare şi difuzare spot radio" şi „Servicii de realizare website", o alta procedură de achiziţie pentru "Servicii de concept, design, machetare şi tipărire a materialelor de promovare " aflandu-se în desfăşurare.

În cadrul activităţii „2.Servicii de fotografiere a atracţiilor şi obiectivelor turistice" ca urmare a derulării contractului „Servicii de fotografiere" au fost recepţionate 1400 de fotografii ale atracţiilor şi obiectivelor turistice de pe traseele Constanţa/Mangalia-Adamclisi-Ostrov.

În prezent, corespunzător activităţii „7.Realizarea platformei online şi actualizarea ei", contractul „Servicii de realizare website" se află în derulare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii