Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadiul implementarii proiectului - PROMOVAREA TURISTICA A ZONEI OSTROV - ADAMCLISI

ro

23 Dec, 2011 20:51 1032 Marime text

Parteneriatul dintre Unitatea Administrativ - Teritorială Comuna Ostrov şi Unitatea Administrativ - Teritorială Comuna Adamclisi, in calitate de beneficiar, implementează proiectul "Promovarea turistică a zonei Ostrov - Adamclisi", în baza contractului de finanţare nr. 1928/17.08.2011, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în calitate de Organism Intermediar pentru Turism, în numele şi pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului este de a contribui la valorificarea biodiversităţii şi a patrimoniului cultural-istoric al zonei Ostrov-Adamclisi, printr-o promovare unitară şi complementară, adaptată dinamicii actuale a turismului naţional, în cadrul a 2 trasee turistice tematice: Mangalia-Adamclisi-Ostrov şi Constanţa-Adamclisi-Ostrov.

Implementarea proiectului a început cu activităţi pregătitoare campaniei de promovare, respectiv Organizarea procedurilor de achiziţie publica, aflate în derulare în prezent. S-au atribuit contractul de "Servicii de organizare de evenimente - expoziţia itinerantă şi pentru informarea şi publicitatea proiectului" şi cel de „Servicii de fotografiere" prin procedura achiziţiei directe.

Activităţile de informare şi publicitate au debutat cu organizarea conferinţei de presă de lansare a proiectului în Constanţa, la care au participat peste 30 de persoane reprezentaţi ai mass media, instituţii şi autorităţi locale, respectiv mediul economic constănţean. Ecoul conferinţei de presă s-a manifestat în peste 20 de apariţii în presa locală şi naţională.

Proiectul cu o valoare totală de 529.096,84 lei are o durată de implementare de 24 de luni.

Pentru informaţii suplimentare despre proiect: Dna Smaranda Crişan, manager de proiect, tel/fax: 0241 857010 şi e-mail: primariaostrov@yahoo.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii