Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Fondurilor Europene a organizat a cincea reuniune a Comitetului Interinstituţional pentru Acordul de Parteneriat 2014-2020

ro

07 Oct, 2013 17:20 1031 Marime text
Ministerul Fondurilor Europene a organizat luni, 7 octombrie a.c., a cincea reuniune a Comitetului Interinstituţional pentru Acordul de Parteneriat (CIAP), în cadrul căreia a fost discutată prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020. Documentul a fost publicat pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro, în data de 1 octombrie 2013. După consultarea partenerilor de dialog în cadrul reuniunii CIAP, Ministerul Fondurilor Europene urmează să transmită serviciilor Comisiei Europene, informal, prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020. Documentul va fi transmis informal deoarece, la nivelul Uniunii Europene, nu au fost adoptate încă regulamentele care vor stabili modul în care vor fi implementate fondurilor europene în viitoarea perioadă de programare.
Prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020 stabilește modalitatea în care vor fi concentrate intervenţiile din Fondurile Europene Structurale și de Investiții pentru a promova competitivitatea, convergența și cooperarea, în vederea încurajării obținerii unei dezvoltări inteligente, bazate pe creștere economică și incluziune socială.
Ministerul Fondurilor Europene aşteaptă propunerile şi observaţiile partenerilor de dialog la adresa de e-mail secretariat.ciap@fonduri-ue.ro până miercuri, 9 octombrie 2013.
Comitetul Interinstituţional pentru Acordul de Parteneriat este format din 64 de entităţi, dintre care 70% reprezintă instituţii publice centrale şi locale, iar 30% sunt organizaţii reprezentative ale mediului economic şi social, ale sindicatelor, mediului academic, organizaţii neguvernamentale şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii